Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Reset

.

Aburuza Sagardo Aparduna

9,50 €
BEZ barne

Sagardo Natural Aparduna, metodo antzestrala jarraituz egina.

Apardunen kategoriako irabazlea XXIV. Gipuzkoako Foru Aldundiaren 2025eko sagardo txapelketan.

Deskribapena

Prozesu natural horrek ez du azukrea edo bestelako legamia gehitzerik behar aparra hartzeko, profil fruitutsua, eta karboniko fina eta dotorea ditu ezaugarri nagusi.

Naturala: Elaborazio metodo zaharrenetako bat da, frutaren benetakotasuna errespetatzeko gutxieneko esku-hartzean oinarritua.

Gehigarririk gabea: Ez da azukre edo legamiarik gehitzen aparra sortzeko; dena sagarretik dator.

Burbuila finagoa: Gas karbonikoaren presioa beste metodo batzuena baino txikiagoa izaten da, eta hori burbuila dotoreago eta delikatuago batean suertatzen da.

Profil fruitutsu eta zuzena: Ontze luzea ez duenez, beste apardun batzuk baino freskoagoa eta afrutatuagoa izaten da. 

Sagardotegia Aburuza

Bere sagastiz inguratuta, ingurune ikusgarriak dituen baserri ingurune betean dago kokatua Aburuza Sagardotegia, Belkoain mendiaren magalean.

Euskal Sagardoa D.O.

EUSKAL SAGARDOA, %100 bertako sagarra!

Euskadin ekoiztutako sagarrez egina, milaka urtean sortu, hobetu eta gorde diren bertako sagar motak erabilita. Bertakotasunaz gain, kalitatea da Euskal Sagardoaren beste oinarria, Jatorri Deituraren zigilua daramaten sagardo guztiek azterketa fisiko-kimiko eta organoleptiko zehatzak pasa behar baitituzte.

%100 bertako sagarrarekin egindako goi-kalitatezko sagardoa, jatorriak eta ezagutzak ematen duen ziurtasuna eta sektorearen etorkizuneko apustua.

You might also like